Tuesday 17 September 2013

Fudge liquid erekt hair straightener spray review

Καλησπέρα κορίτσια! Συγγνώμη για τη διήμερη απουσία μου αλλά αυτές οι μέρες είναι τρελές με τη πιεση που εχω απο την εξεταστική μου. Υπόσχομαι απο άυριο καποιες εκπλήξεις!
Αρχικά θα ήθελα να σας κάνω ενα review που αφορα στο καλύτερο σπρει για ίσιωμα και προστασία απο τη θερμότητα. Πρόκειται για το Fudge liquid erekt hair straightener spray.

Το προμηθεύτηκα απο το υπέροχο www.hqhair.com σε αναζήτηση για ενα καλό προιόν το οποίο θα προστατεύει αλλα θα λειαίνει και τα μαλλιά.
Χρησιμοποιώ παρα πολυ συχνά σίδερο ισιώματος και όταν αυτο φτάνει τους 200 βαθμούς Κελσίου, τα μαλλιά όπως είναι φυσικό αφυδατώνονται, φριζάρουν, σπάνε και κατα συνέπεια δημιουργείται ψαλίδα. (Η κολλητή μου η οποία χρησιμοποιεί σίδερο 2-3 φορές ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, έχει να κουρευτεί 1μιση χρόνο και τα μαλλιά της όσο πάνε και κονταίνουν! Οπότε συνιστώ προσοχή!!)
Έλαβα το Fudge λοιπόν και το δοκίμασα. Τα αποτελέσματα θεαματικά. Ψεκάζεις μια γενναια ποσότητα σε νωπά μαλλιά, τα στεγνώνεις και τα ισιώνεις, ή εναλλακτικά ψεκάζεις και σε στεγνά μαλλιά πριν τη χρήση του σιδέρου. Λειτουργεί περίφημα διότι τα μαλλιά ισιώνουν με πολύ λιγότερη χρήση του σιδέρου, μένουν απαλά και λαμπερά, ενυδατωμένα αλλά και χωρίς να μυρίζουν καμένο (γνωστή παρενεργεια) αλλά ένα υπέροχο φρουτώδες άρωμα. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη 150 ml στα 8 ευρώ αλλά αξίζει.
Ελπίζω να σας έδωσα μια καλή εικόνα για το προιόν!
Μέχρι την επόμενη φορά, φιλάκια
Μαρία

No comments:

Post a Comment